Van olyan lány/nő aki extrém hajat szeretne vágatni?
Nekem közel a könyökömig ér a hajam. Van viszont széltében egy csík géppel lenyírva, mely a két fülem között van a fejtetőmön át. Olyan széles a géppel nyírt rész, mint a hajnyíró. A géppel nyírt rész előtt lévő hajam élénk vörösre van festve, a géppel nyírt rész mögött lévő hajam pedig feketére festett.
A géppel nyírt részben pedig jobbról haladva kb. 5 cm-nyi rész aranyszínűre van festve, aztán utána 5 cm természetes világosbarna. Majd megint 5 cm-nyi aranyszínű és megint 5 cm-nyi természetes világosbarna, és így tovább.
Nekem ilyen a hajam: [link]
Oldalt és hátul nullásra van felnyírva. A felnyírt részt nem hagyom megnőni, úgyhogy nem csak a fodrásznál nyíratom fel, hanem pár naponta magamnak is felnyírom nullás géppel, és felnyírás után általában le is borotválom.
Felül hosszabb, közel 10 cm a hajam, és hátra van fésülve. A színe viszont kicsit más, mint a képen, mert nem ilyen ezüstös szőke, hanem platinaszőke, pink melírcsíkokkal.
Korábban hétközépig érő kék hajam volt, pink melírcsíkokkal. Tavaly teljesen leborotváltam kopaszra a fejemet, és kitetováltattam a fejbőrőmet.
Egy ilyesfajta mintát varrattam a fejbőrömre: [link]
A legkevésbé sem bántam meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!