Mennyire divat még a dauer?
Figyelt kérdés
Valakinek kimondottan jól áll a göndör haj, még ha látszik, hogy nem is az az eredeti haja. Ilyesmi haj gondoltam, ez dauer lehet? Mennyire divatos most?
2022. szept. 16. 15:51
1/10 anonim válasza:
engedd el spaetti nehogy bevigyenek a konyhara oszt talaljanak
3/10 anonim válasza:
Fodrásznál nem látom mostanában, hogy használnák. Még néniknél sem.
4/10 anonim válasza:
Ne a divat szerint hordd a hajad. Ha tetszik neked ez a frizura és illene is az arcformádhoz akkor nyugodtan csináltasd meg.
5/10 anonim válasza:
A negyedikesem egyik fiú osztálytársának dauerolta be az anyja a haját. Hát, pislogtam, amikor megtudtam, de amúgy jól néz ki vele a srác. Szóval a franc tudja, lehet, hogy divat :D
6/10 anonim válasza:
Ezt a fotót vidd el a fodrászhoz és biztos segíteni fog. Volt már, hogy én is fotó alapján csináltattam frizurát.
7/10 A kérdező kommentje:
#1 😂
Nem szeretnék ilyen hajat, bár nagyon tetszik, csak érdekelt, hogy mennyire divatos most.
2022. szept. 16. 17:17
8/10 anonim válasza:
Szerintem divat :)
Csak nem mindenkinek áll jól.
Ehhez egy nagyon nőies arc kell szerintem.
Főleg ha ilyen rövid
9/10 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Egy kezemen megtudom számolni, hány ilyen göndör hajú lányt látok egy héten. 0.
Szinte mindenkinek középen ketté választott, kiegyenesített haja van, vagy az idősebbeknek a Karen frizura változatai.
10/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz a divattal, daueroltasd be drágám, ha szeretnéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!