Nagyon fénylő,zsíros,olajos bőrre mit ajánlotok?
Leginkabb a T vonalnal ilyen a bőröm.
Pattanásos nem szoktam lenni,csak ritkán,akkor viszont napokig egy nagy piros duzzanat díszeleg a fejemben,és csak 4-5 nap múlva lehet.kinyomni,addig egyre csak nagyobb és pirosabb
Így a szemoldokomet is nehezebb megcsinálni,és nagyon zavaró is ez az egész
Ezt az olaj dolgot én is olvastam, hogy jó
#1 milyen olajat használsz?
Köszönöm! Még annyit kérdeznék, hogy mennyi idő után törlöd le?
Kérdező, próbáld ki a mézet, nekem segített (nem tette rendbe, de láthatóan jobb lett)
Kb 5 percig masszírozom az arcomba, és utána le törlöm. 🙂
Még az agyag maszk is sokat segít rajta, de azt csak havonta használom. 🙂 Azóta nincs annyi miteszer és pattanás sem az arcomon, illetve nem fénylik annyira.
Na, én is beszereztem ezt a csodaolajat😅
Kérdező, írjak majd a tapasztalataimról?
Igen,légyszi😁
Teljesen kiment a fejemből,hogy feltettem a kérdést😅
Na, itt vagyok:
Én két alkalommal használtam eddig. Először úgy, mint ahogy a másik hozzászóló írta (mosás, olaj, tonik), de másnapra kijött az arcomot több fehér pattanás. Gondoltam hanyagolom egy darabig, viszont tegnap megint kipróbáltam, ugyanaz volt az eredmény :/
A bőröm ráadásul ugyanolyan zsíros is maradt..
Másik hozzászóló, nálad is ez a helyzet?
Egyébként ha valaki küszködött/küszködik még ezzel a problémával, viszont talált egy jó emgoldást, szóljon!
Én idő közben vettem zöld micellas vizet ami mattit :)
Tényleg segít egyébként a helyzeten.
16-1800 forint,de eddig ez volt az egyetlen,ami valamilyen szinten segitett
Megint én :D
Erre gondolsz? [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!