Miért nem múlnak el a pattanásaim?
Az arctisztítók aha/bha tartalma általában nem érik el a hatékony szintet. Nem a lemosóval kell hámlasztani.
Sószappan mit keres egy ilyen "rutinban"?
Komedóképző összetevők nélküli egyszerű termékeket keress, hozzá bőrtípushoz megfelelő hámlasztót, antioxidánstartalmú hidratálót.
Hámlasztásba nem kéne fejjel előre beleszaladni, borzasztóan oda kell figyelni, hogy mikor, hogyan, mennyit csinálod, véded-e utánna a bőrödet.
Milyen a bőrtípusod? Például attól, hogy pattanásos vagy, még nem lesz automatikusan zsíros a bőrtípus, lehet sokkal előrébb lennél, ha szárítás helyett hidratálnál. Pl. a sószappan szárít, azt is óvatosan, max hetente kétszer ajánlott használni.
Mikor tisztítod az arcod? Csak reggel, csak este?
Nekem is ez volt. Kipróbáltam minden bőrápolas fajtát.
Utána mikor meguntam, elmentem bőrgyógyászhoz és azonnal tudott segíteni. Februárban voltam először, azóta rendbejött, de még tart a kezelés, hogy végleges legyen. Kb két hónap még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!