Fodrász 45ezer forintot mondd. Nem sok kicsit? Vagy reális ár ez?
Barátnőm most érdeklődött.
Barna, vállig érő göndör haja van. Lilát szeretne és ezt az árat mondta neki a fodrász. Értem én, hogy minden drágább, de ez nem sok kicsit?
Nem járok fodrászhoz úgy, csak vágatni úgyhogy nem értek egyáltalán ehhez a dologhoz, ezért tettem fel ezt a kérdést.
Te jó ég, ha ez reális (bár szerintem 30-ért is kéne erre fodrászt találni, 45 rengeteg), akkor miért nem csináljátok meg együtt? Én tuti nem fizetnék ennyit érte és sajnos a drága fodrász sem garancia a minőségre.
Fodrászkellékesben be lehet szerezni az alapanyagokat, az minőségi festékkel, kellékekkel, hajápolókkal számolva is max egy tízes. Csomó jó videó van YouTube-on, ami elmagyarázza a folyamatot lépésről lépésre, akár linkelhetek is. Emellett tök buli.
Vagy egyáltalán vegyen elsőre valami nem tartós színezőt, hogy lássa, biztos szeretné-e a lilát.
Megnézheted publikusan a biohair árait, ők viszonylag jó iránymutatóak. Onnan +-10 ezerrel lehet számolni más fodrászatoknál.
Én úgy gondolom, hogy bár brutálisan soknak hangzik a 45, de ha vágás, szőkítés (<- ez viszi el a sok pénzt amúgy) és festés van benne és még negadjisten jól is csinálja, akkor reális ár.
Azért mai napig nehéz találni olyan fodrászt aki a szőkítést normálisan tudja csinálni és utána a haj normális állagú marad.
Köszönöm a sok választ, látom majdnem mindenki drágálja.
Majd megpróbálom meggyőzni, mert már bele se gondolok inkább, hogy a tőfestés mennyi lehet nála pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!