Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha leborotválom a ritka hajam...

Ha leborotválom a ritka hajam akkor sűrűsödik ha visszanövesztem pár centisre?

Figyelt kérdés
Már leborotváltam 14/f vagyok elötte sokat vasaltam waxoztam és eléggé tönkrement alig volt hajam tiszta puha volt láccot fejbőröm is szinte hosszu hajnál...Most leborotváltam remélem sűrűbb lesz.Egyszer elég leborotválni vagy töbször essek neki? Egyébként milyen sampont használ akinek pár milis haja van?
2010. szept. 25. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem sűrűsödik a leborotválástól,maximum a károsodott hajvégek eltünnek.

Ha azt akarod,hogy sűrűbb legyen élénkísd a vérkeringésed.

Én azt szokta,m javasolni a vendégeimnek,hogy otthon ha tehetik jó esrősen(akár körömmel)dörzsöljék hajmosás közben a fejbőrt.Ettől serken a vérkeringés és tápanyagokhoz jut a hajhagyma.

Vegyél olyan hajszeszt ami ritka hajra/hajhullásra való.

A Bánfi szerintem a legolcsóbb(bár én nem használok:)

Ettől is serken a vérkeringésed ha bemaszírozod(a szaga nem túl kellemes)

Esetleg vitamin szedése.Biovanne/Revalid...Én is szedem,mondjuk én lány vagyok,de neked sem árthat:)

2010. szept. 28. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalamiZselét ne használj,mert az eltömíti a hajhagymákat(nem jutnak levegőhöz)Hülyén hangzik de így van.Waxot használj,a barátomnak is helyrejött amióta nem zselézi.Ne mászkálj télen vizes fejjel...bár ez alap:)
2010. szept. 28. 18:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi sokat segítettél!
2010. szept. 28. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülök:)
2010. okt. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!