Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bedaueroltattam a hajam! Tippek?

Bedaueroltattam a hajam! Tippek?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne h akinek még bevan dauerolva a haja az hogyan tűzi fel,hogyan hordja stb.->szóval hajtippeket kérek! 14/L Hosszú haj
2010. szept. 25. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem alapból göndör hajam van (nem is kicsit :D) és nekem egyenlőre rövid, de ha megnő akkor szerintem kiengedve is gyönyörű lehet, vagy hogy a tetejét feltűzöd vagy oldalról két tincset megtűzöl hátul, akár copf akkor is látszanak a szép loknik. Rengeteg lehetőség van. :)
2010. szept. 25. 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ majd kipróbálom =)
2010. szept. 25. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
nee. énis megcsináltattam régen és nagyon tönkretette a hajam.
2010. szept. 25. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Sztem ugyanazokat nyugodtan megcsinálhatod vele, amiket eddig, csak most sokkal szebbek lesznek! :) Nem szeretnél felrakni róla egy képet?

Kíváncsi vagyok! :D

2010. szept. 27. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:

A képen nem én vagyok de ugyanilyen hosszú és göndör a hajam talán egy kicsit laposabb...

[link]

2010. szept. 27. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
:O Milyen jó!!! Nah, hát ebből aztán bőven lehet frizurát csinálni! :)
2010. szept. 27. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom milyeneket lehetne belölle csinálni...

Én még csak simán kiengedve hordom...

2010. szept. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!