Bedaueroltattam a hajam! Tippek?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne h akinek még bevan dauerolva a haja az hogyan tűzi fel,hogyan hordja stb.->szóval hajtippeket kérek! 14/L Hosszú haj2010. szept. 25. 09:17
1/7 anonim válasza:
Hát nekem alapból göndör hajam van (nem is kicsit :D) és nekem egyenlőre rövid, de ha megnő akkor szerintem kiengedve is gyönyörű lehet, vagy hogy a tetejét feltűzöd vagy oldalról két tincset megtűzöl hátul, akár copf akkor is látszanak a szép loknik. Rengeteg lehetőség van. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ majd kipróbálom =)
2010. szept. 25. 09:35
3/7 anonim válasza:
nee. énis megcsináltattam régen és nagyon tönkretette a hajam.
4/7 anonim válasza:
Sztem ugyanazokat nyugodtan megcsinálhatod vele, amiket eddig, csak most sokkal szebbek lesznek! :) Nem szeretnél felrakni róla egy képet?
Kíváncsi vagyok! :D
5/7 A kérdező kommentje:
2010. szept. 27. 20:15
6/7 anonim válasza:
:O Milyen jó!!! Nah, hát ebből aztán bőven lehet frizurát csinálni! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom milyeneket lehetne belölle csinálni...
Én még csak simán kiengedve hordom...
2010. szept. 27. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!