Szerintetek gáz az egyenes frufru? (képlent)
Figyelt kérdés
nekem kb ilyen van ... :D csak kicsit ritkább és rövidebb a hajam... Előre is köszönöm a véleményeket ...
2010. szept. 24. 20:32
1/7 anonim válasza:
sztem nem!Nekem hasonló van nemrég vágattam le a combig érő hajamat egy picit hosszabbra mint ahogy a vállam van:D
Rem érted:)
És vágattam frufrut is és eddig az sem volt nekem!Én olyat vágattam mint Lolának van!!
<3 Lola!!!:)
2/7 anonim válasza:
Nagyon tré , Lola meg pláne, Oláh Ibiről meg ne is beszéljünk.
3/7 anonim válasza:
Tény, hogy nem mindenkinek áll jól!
Van akinek jól áll, van akinek nem, ennyi.
4/7 anonim válasza:
Az a gond ezzel hogy ez olyan menő frizura, viszont ahogy látom elég kevésnek áll jól... és úgy már nem annyira menő..
5/7 anonim válasza:
hát ma már nem áll mindenkinek jól..most inkább az oldalfrufru a menő...de ha jól áll..
mit lédigaga pályafutása elején.
6/7 anonim válasza:
attól függ, hogy hogy nézel ki..... valakiknek jól áll, valakiknek nem..... de sztem nem gáz....... nekem is ilyen volt 10 éven keresztül..... aztán most meg akarom növeszteni....
7/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen van és jól áll. Legalább már 7-8 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!