Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gáz az egyenes...

Szerintetek gáz az egyenes frufru? (képlent)

Figyelt kérdés

[link]

nekem kb ilyen van ... :D csak kicsit ritkább és rövidebb a hajam... Előre is köszönöm a véleményeket ...

2010. szept. 24. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

sztem nem!Nekem hasonló van nemrég vágattam le a combig érő hajamat egy picit hosszabbra mint ahogy a vállam van:D

Rem érted:)

És vágattam frufrut is és eddig az sem volt nekem!Én olyat vágattam mint Lolának van!!

<3 Lola!!!:)

2010. szept. 24. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon tré , Lola meg pláne, Oláh Ibiről meg ne is beszéljünk.
2010. szept. 24. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Tény, hogy nem mindenkinek áll jól!

Van akinek jól áll, van akinek nem, ennyi.

2010. szept. 24. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a gond ezzel hogy ez olyan menő frizura, viszont ahogy látom elég kevésnek áll jól... és úgy már nem annyira menő..
2010. szept. 24. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ma már nem áll mindenkinek jól..most inkább az oldalfrufru a menő...de ha jól áll..

mit lédigaga pályafutása elején.

2010. szept. 24. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy hogy nézel ki..... valakiknek jól áll, valakiknek nem..... de sztem nem gáz....... nekem is ilyen volt 10 éven keresztül..... aztán most meg akarom növeszteni....
2010. szept. 24. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van és jól áll. Legalább már 7-8 éve.
2010. szept. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!