Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan fedhetném a hajam?

Hogyan fedhetném a hajam?

Figyelt kérdés

Feketére festettem a hajam kb 2 hónapja és megszeretnék tőle szabadulni!Beszéltem fodrásszal de eléggé elkeserítő válaszokat kaptam :( sajnos le kéne szivatni, de azt semmiképpen sem akarom!

Viszont most növesztem le!már kb 2 centis lenövésem van!nem akarom hogy olyan csúnya.legyen több hónap után!hajszínezőre gondoltam..középbarna az eredeti hajszínem!ja és hallottam hogy a citromlé világosítja a hajat..erről is ha tudtok mondani vmit, előre is köszönöm!

2008. dec. 21. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

mindenképp le szívni lehet

a feketétől a legnehezebb megszabadulni

Nekem fél évig volt fekete és eredeti világos barna... fél év után tartok ott h most narancs sárgára hasonlit leginkább , És ugy jött ez ki h miután leszivták rögtön melett feste világos barnára, ami kikopott és arra lettek szöke melirok festve. és nem olyan borzaszto. Sajnálom a hajam mert sok hülye kencével kell kennem h ne látszodjon rajta h szétvan szivva már több mint fél éve szabadultam meg a feketétől de a hajam gyogyulása tovább tart mint gonoltam... sok sikert és csak türelmesen.....

ui.: tetess bele nagyon sok szőke tincset és nem lesz feltűnö h le növeszted

2008. dec. 22. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem 1 szivatással sikerült kíméletesen megszabadulnom a feketétől. Sajnos még a fodrászok is azt harsogják hogy hidrogén minden mennyiségben! Teljesen felesleges. Valószínűleg lehet még kapni fodrászcikkesben vörösre leszívót(por). Egy lépéssel eljutsz a narancssárgáig és nem égeti szét annyira a hajat. Onnantól csak egy kis barna festék kell és türelem megszabadulni az egyébként nem feltűnő vöröses csillogástól. Vagy érdeklődj színlehúzó után, én még sosem használtam de állítólag nem bántja a természetes pigmenteket csak a festékmolekulákat szedi ki a hajból.
2008. dec. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!