Hogyan fedhetném a hajam?
Feketére festettem a hajam kb 2 hónapja és megszeretnék tőle szabadulni!Beszéltem fodrásszal de eléggé elkeserítő válaszokat kaptam :( sajnos le kéne szivatni, de azt semmiképpen sem akarom!
Viszont most növesztem le!már kb 2 centis lenövésem van!nem akarom hogy olyan csúnya.legyen több hónap után!hajszínezőre gondoltam..középbarna az eredeti hajszínem!ja és hallottam hogy a citromlé világosítja a hajat..erről is ha tudtok mondani vmit, előre is köszönöm!
mindenképp le szívni lehet
a feketétől a legnehezebb megszabadulni
Nekem fél évig volt fekete és eredeti világos barna... fél év után tartok ott h most narancs sárgára hasonlit leginkább , És ugy jött ez ki h miután leszivták rögtön melett feste világos barnára, ami kikopott és arra lettek szöke melirok festve. és nem olyan borzaszto. Sajnálom a hajam mert sok hülye kencével kell kennem h ne látszodjon rajta h szétvan szivva már több mint fél éve szabadultam meg a feketétől de a hajam gyogyulása tovább tart mint gonoltam... sok sikert és csak türelmesen.....
ui.: tetess bele nagyon sok szőke tincset és nem lesz feltűnö h le növeszted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!