Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tupírozzam a hajam?

Hogyan tupírozzam a hajam?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem annyira életbe vágóan fontos kérdés, de mégis érdekel.:)) Hosszú, majdnem derékig érő hajam van, tépett. Az érdekelne, hogy Ti hogy tupírozzátok hátul, hogy ne lapuljon le. Én hiába tupírozgatom, hajlakkozom, 5 perc után visszalapul:S Esetleg valami cikk ahol kép is van?:P
2008. dec. 21. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is pont ilyen hajam van, de nekem már a derekam alá ér. Nekem is lelapul, de nekem még sose jutott eszembe, hogy tupírozzam, sztem csak tönkretenné. Az ilyen hosszú hajat a súlya húzza le, szóval akárhogy is tupíroznád, nem fog sokáig tartani, akkor meg minek tennéd tönkre? Am én növesztem le a tépett részt, ugyanis derékig érő egyenletes hajat szeretnék így zárójelbe..=)
2008. dec. 21. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
:(((
2008. dec. 21. 21:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, és persze köszönöm a válaszod!:)
2008. dec. 21. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem írtad,hogy göndör vagy enyenes e a hajad,de a válaszom szempontjából szerintem nem is fontos.Ha egyenes hajad van,csináld azt hogy hátul,azt a részt,amit fel szeretnél "turbózni":),azt szépen a kezeddel leválasztod,majd Óriás csavaróra feltekered és rászárítasz.Közben,mig fel van csavarva,fújj rá lakkot,hogy azalatt az idő alatt is fixáljon és igy nagyobb eséllyel marad meg a tuning.MIután megszáradt a hajacskád,kivezsed a csavarót,és az ujjaiddal szépen rendezd el,de csak nagyon gyengén!!!Majd egyenesítővel húzd ki azt a tincset,de NAGYON FONTOS,hogy felfele húzd,mintha égnek állna a hajad! (mert ha lefele,mintha egyenesítenéd,akkor lelapul jobban.Ha ez megvan,akkor lakkozd szépen,de azt el kell mondjam,hogyha tartós hatást akarsz,akkor nem szabad spórolni a hajlakkal..szóval 2-3 fújás nem elég..azt se mondom h fújd ki az egész tubust..mértékkel,de ne sajnáld.

Ha göndör a hajad,ugyanez a teendő,csak nem kell kihúzni.

Megjegyzés : Ha nagycsavaróra csavarod,ahogy írtam,majd látod ugyis hogy mennyire kunkorodott be a hajad tőle,mert ha nem,akkor lehet hogy az egyenesítővel való kihúzást elkerülheted,és akkor csak az ujjaiddal kell elrendezned a tincseket,és persze hajlakk!!!

Bocsi ha tul sokat irtam,és lehet hogy igy leírva bonyolult,de amugy egyszerű műveletek,csak leírva más:)

A Lényeg : csavaró,hajlakk,szárítás,csavaró ki,és elrendezés,és lakk.

2008. dec. 22. 10:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm!!! Egyenes a hajam. Kipróbálom, remélem sikerül! Még egyszer köszi! :)
2008. dec. 22. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Sok sikert!:)
2008. dec. 22. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Még talán annyit kihagytam,hogy mikor fel van csavarva,meg is száradt és kiszeded a csavarót,akkor egyből fujj a hajad tövére (oda alulra,ne felülre)egy KIS hajlakkot..vársz egy percet és mehet is a kihúzás,utána meg a fixálás:)

Most már mindent bevetettünk:)

2008. dec. 22. 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt megcsinálhatod az egész buksidon,nem csak egy tinccsel,vagy csak mondjuk a hajad felső részét..jó nagy turbánnak kell hogy keletkezzen:)nekem bevált
2008. dec. 22. 12:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Hűha ilyen profi tanács után tuti lesz nálam is a siker:) Még egyszer nagyon köszönöm!!!!! :)
2008. dec. 22. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha eléggé meg van tépve a hajad, akkor egy jó hajlakk és tupírfésű is jó lehet. ^^ Kezdd azzal, hogy fújsz egy kis lakkot a tincsre, és utána tupír, mert az egyenes haj általában csúszik. Ja és a végén persze egy tonna hajlakk... :D
2009. jún. 24. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!