Hogyan tupírozzam a hajam?
Szia!
Nem írtad,hogy göndör vagy enyenes e a hajad,de a válaszom szempontjából szerintem nem is fontos.Ha egyenes hajad van,csináld azt hogy hátul,azt a részt,amit fel szeretnél "turbózni":),azt szépen a kezeddel leválasztod,majd Óriás csavaróra feltekered és rászárítasz.Közben,mig fel van csavarva,fújj rá lakkot,hogy azalatt az idő alatt is fixáljon és igy nagyobb eséllyel marad meg a tuning.MIután megszáradt a hajacskád,kivezsed a csavarót,és az ujjaiddal szépen rendezd el,de csak nagyon gyengén!!!Majd egyenesítővel húzd ki azt a tincset,de NAGYON FONTOS,hogy felfele húzd,mintha égnek állna a hajad! (mert ha lefele,mintha egyenesítenéd,akkor lelapul jobban.Ha ez megvan,akkor lakkozd szépen,de azt el kell mondjam,hogyha tartós hatást akarsz,akkor nem szabad spórolni a hajlakkal..szóval 2-3 fújás nem elég..azt se mondom h fújd ki az egész tubust..mértékkel,de ne sajnáld.
Ha göndör a hajad,ugyanez a teendő,csak nem kell kihúzni.
Megjegyzés : Ha nagycsavaróra csavarod,ahogy írtam,majd látod ugyis hogy mennyire kunkorodott be a hajad tőle,mert ha nem,akkor lehet hogy az egyenesítővel való kihúzást elkerülheted,és akkor csak az ujjaiddal kell elrendezned a tincseket,és persze hajlakk!!!
Bocsi ha tul sokat irtam,és lehet hogy igy leírva bonyolult,de amugy egyszerű műveletek,csak leírva más:)
A Lényeg : csavaró,hajlakk,szárítás,csavaró ki,és elrendezés,és lakk.
Még talán annyit kihagytam,hogy mikor fel van csavarva,meg is száradt és kiszeded a csavarót,akkor egyből fujj a hajad tövére (oda alulra,ne felülre)egy KIS hajlakkot..vársz egy percet és mehet is a kihúzás,utána meg a fixálás:)
Most már mindent bevetettünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!