Borotvával lehet okozni maradandó hegeket, ha megvágjuk véletlen a bőrt?
Figyelt kérdés
Cserélhető fejű, borotvára gondolok.2022. aug. 18. 00:07
1/6 anonim válasza:
Igen, lehet, nekem is van 1-2 a bokámon a bokacsontnál, a legdurvábbat mondjuk biztonsági borotvával csináltam, az napokig nedvedző seb volt most egy vörös csík...ne kapkodj vele:D
2/6 anonim válasza:
Persze, lehet. De ahhoz jól meg kell vágni magad, meg attól függ, apolod e a sebet. Pl ha fényvédőt használsz, egy csomó seb rövidebb életű :)
3/6 anonim válasza:
Amúgy igen, fényvédő, magas fehérje és c vitamin bevitel, segíti a gyorsabb seggyógyulást. Előbbi nem engedi elkanászodni a pigmenttermelés a nap miatt, ez akár télen is fontos lehet. a többi meg segíti a kollagéntermelést, meg persze a sebkezelő krémek, nekemennél a nagy vágásnál a vuriosa tudta végül bezárni és gyógyulásnak indítani, de alapvetően a sudokrémet is szeretem sebekre...
4/6 anonim válasza:
Igen. 2 éve vágtam bele a csuklómba, tisztán látszik a helye. :(
(Igen, nőként a karomat borotváltam.)
5/6 anonim válasza:
Én nem értem, hogy lehet egyáltalán megvágni magunkat.
2 naponta borotválkozok és aki látta hogyan szedem le pl a lábamon, finoman szólva kiakadt a gyors tempón.
Megfelelően kell használni, jó szögben és irányban a bőrfelületen.
6/6 anonim válasza:
5 igen, de a kapkodásban elcsúszhat a borotva és elfordulhat egy hajlaton, vagy a csont által felltartott bőrt levághatod vele ahogy hirtelen fegyűrődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!