Miért nem vállalnak pasikat a kozmetikusok kezelésre?
Sok pasi csak a pélót mutogatja, ezért inkább nem is vallalnak pl intim gyantat.
Gyantara megprobalhatod a skintimet, ha van ott szalon.
Mit szeretnél? Gyantáztatni? Az lehet esetleg kellemetlen a kozmetikusnak. Vagy nem is kellemetlen, de egy férfi sokkal szőrösebb és erősebb is a szőr, így több a munka is vele.
Arckezeléseknél szerintem nincs jelentősége.
Viszont nem tudom elképzelni, hogy egy Győr nagyságú helyen ne lenne olyan, aki férfit is vállal.
Pasin több a meló.
A leghatékonyabb az, ha besétálsz pár helyre személyesen és illedelmesen felvázolod mit szeretnél s elvállaná-e.
+ápolt megjelenés.
A személyes kommunikáció nagyobb benyomást kelt s amíg emberi távolságot tartva illemtudó vagy szívesebben fognak fogadni.
Telefonban csak mély hangot hallanak és akarva akaratlanul elképzel valahogy.
S bizony nagyon sok férfi szörnyen igénytelen és ezek a sztereotípiák is párosulnak a képzeletek mellé.
Jómagam pl undorodok az igénytelen, zsíros, korpás hajtól.
Egyik ajándékboltban az üzlet tulajdonosának volt ilyen.
Inkább nem vásároltam. Undi volt, ahogy hullott a felsőjére, asztalára. ><
A lényeg, egy kör személyesen s aki elvállalja nyert ügyed van.
Van, aki igen, dehát mi mást tehetne még az ember?
Vicc, hogy még a szolgáltatást igénybe vevő embernek kell tepernie, úgy hogy megfizeti az illetőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!