Szodabikarbona izzadasra? Kell elotte tennem magamra mas milyen dezodort?
Sok helyen hallottam, hogy a szb. jo azoknak, akik tobbet izzadnak, mint az atlag. Vettem olyat, ami kell, de azon tanakodom, hogy valamilyen kenos izzadasgatlot tegyek ala? Vagy csak siman vigyem fel a honaljamra vizesen a szodabikarbonat?
Akik hasznaljak ezt a modszert, azok leirnak reszletesen hogy hogyan csinaljak, illetve mik a tapasztalatok?
Magamon azt vettem eszre, hogy akarmennyit zuhanyzok, kepes vagyok ra 10 percre leizzadni, es a szaga sem kellemes. Nagyon zavar, es bant, ,,sajnos” nem betegseg, edesanyam is ennyire izzados, de o megtalalta azt az egy dezodort (valamilyen rexona) ami neki hatasos. De nekem az nem segit, ezert gondoltam kiprobalom ezt.
Nem igenytelenseg miatt kerdezem ezt, azert tertem ki egy kicsit. Barcsak abbol lenne, azon egyszerubben tudnek segiteni. :/
Koszonom a valaszokat elore is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!