Az áramos hajvasaló sem tesz jót a hajnak?
Van áram nélküli is?
Ha jó minőségűt veszel, az egy nagyon dús hosszuhajon napi 5-10 percet kell használni.
Ápolni kell mellette pakolásokkal, amit hajmosáskor legalább fél-1 óráig rajtahagysz, és legalább fél évente vágatni belőle egy picit. Így nem fog különösebben, nekem még festve is van , mégse lett seprü 2 év alatt:)
Én nem tudok áram nélküli hajvasalót :-)Valóban a hajvasaló nagyon roncsolja a hajat,de ha megfelelően ápolod mellett e hajadat nem lehet nagy probléma.Nagyon fontos, hogy ha lehet kerüld a gyakori hajvasalást és minden hajmosás után használj balzsampakolást és hagyd a hajadon legalább 1 óráig. Ez nagyon fontos, mert a balzsam pótolja a vasaló következtében elvesztett folyadékot.
Én is szoktam vasalni a hajam és persze melette rendszeresen használok tojás és balzsampakolást.Azóta puhább, selymesebb a hajam és nem száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!