Gyantazas elott bevalt valami hogy ne legyen annyira erzekeny?
Öszeszorítod a fogad. 3-4 alkalom utan a fajdalom toredeke lesz es onnan mindig. Hiszen a fajdalom a szor darabszamatol fugg es ahogy ritkul, egyre kevesbe faj.
Vagy menj el kozmetikushoz 4-5 alkalommal aki nagyon jo gyantat hasznal es nem is magadnak kell tpekedni, tehat kevesbe faj. Meg jobban kifesziti.
Es ha ritkult, onnan mehet az epilalas
Kedves utolsó valaszolo!
Edesanyam is mindig ezt mondta,meg hogy meglehet szokni,ha minden nap egy kicsit csinalom mar az is jo? Hiaba mentem vegig meg mindig vannak szorok
Igazából nem ritkul csak nem ugyan olyan gyorsan nő vissza a szőr. De valóban meg lehet szokni, úgy értem hogy a bőröd tényleg megszokja. Amikor rendszeresen gyantázok akkor alig fáj. Ha kihagyok pár hónapot akkor ismét érzékenyebb a bőr.
Előtte fürdés vagy zuhany, a lényeg higy meleg vizes lemksás legyen. Elvileg a bőrradír a benövés ellen is (ezt nem próbáltam). Ha epilálsz ne siess mert csak elszakítod a szőrt a helyett higy kihúznád. Utána ápold valamiv bőrnyugtatóval. A lényeg a rendszeresség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!