Nagyon viszket a fejbőröm. Mit tegyek?
Családi házban élek, kint is sokat dolgozom, száll rám a por, föld, kutyaszőr, stb. De bent is felújítok. Hatalmas a por. Éjszaka már alig aludtam, úgy vakaróztam, ma kimostam a hajam, de továbbra is viszketek. Tetves biztos nem vagyok, mert autóval járok mindenhova, nem szállok fel buszra vagy ilyesmi, és nem is érintkeztem más emberekkel már nagyon régen. Egy családtagommal élek együtt, de ő ugyanígy van, mint én. Meg egyébként is voltam már sajnos tetves még suliban, és azóta nagyon oda figyelek mindenre.
A fejbőröm nem száraz, nem korpás. Nem tudom mitől viszkethet még mindig. Mit tegyek? Van itthon hajvakaró eszköz, azzal vakargatom a fejem, de 24-ben nem csinálhatom ezt.
Egy alapos takarítás és portalanitas házon belül !
Ha kell mindennap!
Értem én hogy felujitasz, de szerintem ez a por miatt van ! És meg az a legjobb ha a por és nem tetű meg ilyenek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!