Milyen néven találom a fodrász árlistán az alábbi folyamatot (többi lent)?
Figyelt kérdés
Sötétbarnára van festve az amúgy világosbarna hajam, és ebből szeretnék vöröset csinál(tat)ni. Ennek az árát hogy kalkuláljam ki?2022. júl. 28. 08:22
1/2 anonim válasza:
Az ilyen picit bonyolultabb folyamatokat én mindig egyeztettem a fodrqsszal,ugyanis ezt több fele módon is tudja csinálni ! Én a helyedben betefonalnek vagy bennek a fodrászhoz egyeztetni hogy kb milyen árral kalkulaljak!
Személyesen jobb mert akkor látja a hajad állapotát és konkrétan meg tudja mondani hogy mit fog vele csinálni !
2/2 anonim válasza:
Sok helyen csak sima vagy tő festés van kiirva. Néhány helyen láttam olyat, hogy új vagy meglevő szín festése/frissítése
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!