Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen néven találom a fodrász...

Milyen néven találom a fodrász árlistán az alábbi folyamatot (többi lent)?

Figyelt kérdés
Sötétbarnára van festve az amúgy világosbarna hajam, és ebből szeretnék vöröset csinál(tat)ni. Ennek az árát hogy kalkuláljam ki?

2022. júl. 28. 08:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen picit bonyolultabb folyamatokat én mindig egyeztettem a fodrqsszal,ugyanis ezt több fele módon is tudja csinálni ! Én a helyedben betefonalnek vagy bennek a fodrászhoz egyeztetni hogy kb milyen árral kalkulaljak!

Személyesen jobb mert akkor látja a hajad állapotát és konkrétan meg tudja mondani hogy mit fog vele csinálni !

2022. júl. 28. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok helyen csak sima vagy tő festés van kiirva. Néhány helyen láttam olyat, hogy új vagy meglevő szín festése/frissítése
2022. júl. 28. 12:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!