Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet valahol kapni szürkés...

Lehet valahol kapni szürkés hajfestéket vagy hajszínezőt? (kép is van)

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 22. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez barna.. amúgy százforintotokban nézz körül, nekem onnan van Naturia márkájú 3-400 forint asszem
2010. szept. 22. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
jaj, 100ft osban :'D meg 400 ft ért. kérlek, a haj eléggé fontos egy ember életében (jó nem létszükség de értedna) és azt hiszem, lehetne rá adni egy kicsit. fodrászkellékes, pl egy remek találmány. mégha drágább is, de megéri.
2010. szept. 22. 18:32
 3/5 anonim válasza:
ez fekete hajszínező, kikopás közben. nekem is most ilyennel volt melírozva a hajam, és mostanra szürkés :D
2010. szept. 23. 13:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az ismerősöm haja és még soha nem festette,szóval biztos hogy nem kikopott szín,főleg nem feketéből!Neki egyszerűen ilyen hamvas a haja.
2010. szept. 23. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves második, semmivel nem roncsolja jobban a hajad egy párszáz forintos festék mintha megvennéd 4-5szörös áron, nekem elhiheted, tapasztalatból beszélek.;)

(Y)

2010. szept. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!