Normális ha valaki 16 évesen szőrtelenít?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam már csinálja. Szerintem nem kéne mivel a szőr még fejlődésben van#szőrtelenítés #Serdők
2022. júl. 25. 16:26
1/22 anonim válasza:
Igen normalis. En is csinaltam. Semmi koze a fejlideshez.
3/22 anonim válasza:
Normális. Én 14 évesen kezdtem, mert zavart, hogy szőrös a lábam.
4/22 anonim válasza:
öö, nyílván kell. 15 évesen már borostás volt az arcom (20f) nyílván nem fogok neandervölgyiként suliba menni.
Ezt pasi részről.
lány részről meg ha szőrős a lába akkor leborotválja. Ha meg neki úgy tetszik, akkor meg nem.
Semmi köze a fejlődéshez, akkor vágod amikor akarod.
Psiként mondom, amúgy nem szép ha egy lány hónalja szőrös... Ápolatlanságot mutat
6/22 anonim válasza:
Igénytelen aki nem ápolja magát. Akár férfi akár nő. Ha van szőr, azt illik nyírni olyan módon, hogy szép ápolt legyen.
7/22 anonim válasza:
Igen, meg az is normális, ha nem. Ebben a kérdésben nincs olyan, hogy normális vagy nem normális, ez egyéni ízlés dolga.
9/22 anonim válasza:
" Szerintem nem kéne mivel a szőr még fejlődésben van"
Hiányoztál biológia órákról igaz? 😂😂😂
10/22 anonim válasza:
11 éves korom ota szőrtelenítek. Köszi még élek. A szőr pedig nincs fejlődésben...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!