Milyen kozepbarna hajfestékek ajánlotok?

Ezt sajnos nem lehet megmondani ! Elég zsákba macska hogy a te hajszineden hogy fog mutatni az a szin , ami a dobozon van az a legritkább esetben olyan festés után, nem mindegy ugye milyen alaphajszinre fested a festéket, az sem mindegy hogy tartalmaz e a hajad vörös pigmenteket (ez nem feltétlenül látszik , de egy hajfestek elő tudja hívni a hajbol) szóval eléggé lutri ! !
Egyébként a L’Oréal festékek nem rosszak amúgy , tehát én a helyedben annak a szin palettáját megnézném !
Viszont ha ennyire félsz attól hogy elrontod, esetleg nem áll jól a szin , nem javaslom tartossal festeni inkább egy hajszinezot probalnek ami ki kopik pár hónap alatt !

“Gondoltam kiprobalom a barnát”
⬇️
Ebben az esetben főleg inkább hajszinezo javasolt
Ha megbanod vagy nem áll jól akkor sajnos nem annyi hogy vissza fested szokere, mert az sajnos nem fog menni , hanem az egy hosszabb nem hajbarat folyamat fodrasz által, költséges , és sajnos a haj is megsínyli !
Szóval szerintem szinezot keress, és ha tetszik akkor utána lehet tartossal festeni !

2-es vagyok: én is szőke vagyok, kék szemmel. Egyszer befestettem barnára, és elmondhatatlanul rosszul éreztem magam úgy. Beleolvadtam a tömegbe, jellegtelen lettem.
Ha új színt próbálnál ki, világosíts (akár valamilyen melír-techikával), sokkal jobban fogod magad érezni tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!