Szerintetek ez a tetoválás (link) illene a mostani mellé? Illetve, mi illene?
tetkóm: [link]
amit szerettem volna(nem igazán ismerem az énekest, csak tetszik a tetkója): [link]
szerintem nem illik hozzá, de nagyon tetszik. Még hova lehetne elképzelni ezt a mintát?
illetve ezt néztem ki a karomra:
szerintetek mi illik a szárnyakhoz?
Egyetértek az első válaszolóval, ellenben én viselek magamon két tetoválást: egy ráját és egy egyiptomi macskát (rajzolták nekem).
Azt javaslom neked, hogy először is, ha tetszik ez a két minta, ne dobd el feltétlenül az ötletet, felhasználhatod nyugodtan, még akkor is, ha nem ebben a formában. Kinyomtatod, elviszed a kedvenc szalonodba és megkérdezed, hogy hogy tudnák a te karodra átrajzolni, vagy átalakítani, hogy téged fejezzen ki igazán. Ezek lehetnek apró változtatások is, ne gondolj teljes átrajzolásra :)
Ha nem tetszik ez a verzió, akkor én inkább a macskásra szavazok, ezt az ábrát ugyanis még sehol sem láttam, de a vonalak a macska mellett tényleg kissé sablonosnak tűnnek. Egy-egy centit tovább lehetne rajzolni, vagy legalábbis én mindenképpen alakítanék rajta valami apróságot, remélem, lehet érteni :)
Olyat tetováltass, ami tetszik, csak a mi véleményünk miatt ne add fel magadat és az ízlésedet! :) Üdv! 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!