Vannak itt olyan hajfétisesek, akik konkrétan azt szeretik ha a hajuk van vágva?
Figyelt kérdés
Sok év gyakorlatom van hajvágásban, és ha valaki megengedné nagyon szívesen levágnám a haját.
27/f
2022. júl. 16. 09:22
11/32 anonim válasza:
Igen, mindkét oldalát imádom, ha én vághatok azt is, meg ha a sajátomat vágják azt is. :)
12/32 anonim válasza:
Izgatott,de aztán egy erőszakos kopasztást kaptam és kiborultam.
13/32 anonim válasza:
Engem is nagyon izgatna akár ha kopaszra is vágná valaki, de nincs hozzá bátorságom, ennél lányosabb a stílusom.
23L
14/32 anonim válasza:
13. Milyen hosszú és színű most a hajad?
15/32 anonim válasza:
Nekem tényleg egy nagy vágyam az életben, hogy teljesen leborotválja a lapockáig érő hajamat egy olyan srác, akinek eleve tükörsimára borotvált kopasz a feje. Sajnos még nem találtam meg az "igazit" hozzá, de akár itt is nyitott vagyok rá... az nagyon fontos, hogy teljesen borotvált kopasz legyen az illető! 25/L
16/32 A kérdező kommentje:
Leborotválom én a hajam ha utána a tiedet is lehet :D
2022. aug. 28. 09:35
17/32 anonim válasza:
Ahogy írtam, az az első dolog, hogy kopasz legyél, aztán ha úgy általában is szimpatikusnak talállak, megbeszélhetjük... (15. vagyok)
18/32 anonim válasza:
13 vagyok. Kicsivel a vállam alá ér és szőke most
19/32 anonim válasza:
Ha tényleg izgalmasnak találod hogy nőként kopaszra nyírasd a fejed és nem mered meglépni akkor nyírásd alá hogy ne legyen először akkora meglepetés vagy csalódás aztán ha tetszik lehet körbeborotválni. A párommal az alányírással kezdtük aztán egy kis minta azaz hajtetkó tetszett is neki. Mikor mondtam neki hogy nagyon izgató és szexi lenne a borotvált is. Fogta a borotvát és elkezte az alányírt részt simára borotválni aztán kérdezte na milyen mondtam nagyon szexi erre ő akkor folytasd én meg persze normális keretek között folytattam.Ez akkora pozitív változást hozott hogy nem is gondoltam volna hogy ketten idáig eljutunk. 47f
20/32 anonim válasza:
Engem lányként izgat, de csak akkor, ha én vághatom.
Az enyémet nem engedem senkinek levágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!