Hajegyenesítőt szeretnék vásárolni! Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Nagyon göndör a hajam és szeretném egyenesíteni. Annyit tudok hogy kerámialaposat kell vennem mert az a legjobb. De esetleg márkában melyik az amelyik a legjobb?2008. dec. 20. 16:49
2/13 anonim válasza:
Amire figyelj:
- Kerámialap valoban fontos
- Legyen hőfokszabályzós! Néhány olcsób modellben nincs ilyen, az max. kakaóval dolgozik és ropogósra süti a hajad, nagyon gyorsan tönkremegy!
- A készüléket vedd ki a dobozából és szemléld meg a kerámialapot. Ha látsz rajta egy kis sorját/egyenetlenséget valahol is a szélén ami éles, hegyes, ne vedd meg! Csak olyat vegyél ami nagyon szép sima.
A remington valóban jó, tesco-ban lehet kapni most 6ezer forint környékén.
3/13 anonim válasza:
Imetec belissima. Nagyon megéri az árát!
4/13 anonim válasza:
Nekem is remington van, de a wellák is jók!
6/13 anonim válasza:
nekem is a remington vált be és nagyon sok imserősömnek is remington van
7/13 anonim válasza:
IMETEC BELISSIMA!!!! Sokfélét próbáltam, de ez a legjobb! Majdnem minden nap használom 200 fokon és egyáltalán nem töri és szárítja a hajam. Ennél jobbat nem tudok!!!
8/13 anonim válasza:
Nekem is Remington van, nagyon meg vagyok vele elégedve, gyönyörűen vasal. most vettem 4000 ftért Intersparban, ilyen rendkívüli akció keretében. Nagyon megéri!
9/13 anonim válasza:
Nekem Vidal Sassoon van, és nagyon jó,bár nem tudom a Remington-hoz hasonlítani,mivel azzal még nem próbáltam! :) De gyönyörűen kisimítja a hajam, és sokáig úgy is marad,bár ez gondolom részben hajfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!