Mit tegyek az orromon lévő gyulladt pattanásokkal, miteszerekkel?
Ne nyomkodd! Rėgen ėn is nyomkodàs fuggö voltam de ne nyomkodd kėzzel, max csak szakemberre bízd ha nagyon muszàly. Elöször is amiket hasznàlsz össze vissza azt hagyd abba!
alaprutin felàllitàsa tudakozòdj tudatos böràpolòktòl keress utànna :) glowskin kincsö youtub csatija segitett nekem is sokat, vagy skinsmart magyarorszàg.
megfelelö viz alapu lemoso, olajos lemoso amivel nagyon szėpen alaposan ės fàjdalom mentesen kitudod maszirozgatni a mitesszereket mert oldja a fagyùt, niacinamide fagyù kontrolàlò, hàmlasztò, reggelente pedig fėnyvėdelem hogy ne oxidàlòdjon UV hatàsàra, hidratalo kremböl ami gyulladàs csökentö La roche posay cicaplast. Ezeket aprànkėnt vezesd be ne egyböl rohand le a böröd, odàkat lehetne zengeni a böràpolàsrõl yutubon nėzz utàna :) rėgen ėn rengeteget szenvedtem a mitesszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!