Mitől lehetnek ilyenek az ujjaim? (bővebben tovább)
Figyelt kérdés
Mind a két kezemen az első három újjamnak a felső 1/3-a ilyen ráncos, repedezett, száraz. Ha éppen nem száraz és repedezett, mert kenem, akkor csak ráncos és nem is látni soha az ujjjlenyomatomat. Mitha pengével végig lent volna szántva hosszába úgy néz ki. És amikor valamit csinálok, mondjuk sikálok egy kicsit vagy hasonló akkor ki is reped, száraz és még ez is. De igazából az egész ujj illetve tenyér ilyen fura hálozatos, függőleges csíkok vannak benne. Ez mitől lehet és hogy kezeljem? Az biztos, hogy gyenge a tenyeremen, ujjaimon a bőr, vagy vékony. Netán valami különleges vitamin, ásvány hiány lenne? Krémeket próbáltam valóban jó volt, de ez nem múlik el soha. Mit lehet tenni. Előre is köszönöm.2010. szept. 21. 15:21
1/4 anonim válasza:
ha takarítasz használsz gumikesztyűt.és menny el a bőrgyógyászhoz.
2/4 anonim válasza:
Nem pont ilyen de hasonló volt a kezem,ráncos,kicsit ilyen szottyadt,ha hűvös volt és összeszorítottan,kicsit úgy maradt,mintha gyurmából lett volna.Aztán rájöttem h keveset iszom.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok többet inni. Most beteg is vagyok, szóval lehet igazad van. De most többet is iszok.
2010. szept. 21. 21:01
4/4 anonim válasza:
nyilvan huzz gumikesztyut mikor takaritasz, es lefekves elott kremezd. meg gondolom egy kis vitaminhianyod is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!