Mi enyhítené a pattanások utáni barna foltokat/hegeket?
Figyelt kérdés
Főleg a mellkasomon és a karomon sajnos eléggé elkapartam a pattanásokat. Most barna foltok/hegek vannak a helyén, de nem nagyon akarnak halványodni. Esetleg van valami gyógynövény, krém vagy igazából bármi ami segítene a foltok eltüntetésében?
Alapból inkább száraz én nem igazán pattanásos a bőröm, de stresszes vizsgaidőszakban elkapartam mindent..:(
2022. júl. 12. 17:08
1/4 anonim válasza:
Állítólag a c-vitamin segít. (Nekem két hónap alatt semmit nem változtatott. :D)
2/4 anonim válasza:
Nekem a hátam ilyen :/ még eddig nem találtam megoldást rá
Nem tudom egy kis szoli mennyire segitene rajta
3/4 anonim válasza:
#2: Szolitól/napozástól csak rosszabb lesz, mert még jobban felerősíti a foltokat.
4/4 anonim válasza:
próbáld meg a Cicagel-t. Ez kifejezetten hegekre ajánlott. Mondjuk nekem nem hatott nagyon, de nem tudom, milyen lett volna nélküle, eleht, hogy rosszabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!