Szegedipatrik666 kérdése:
Fiatal lányok! Találni köztetek olyat aki szőrösen hagyja lent magát?
Figyelt kérdés
Tudom sokszor elhangzott már ez a kérdés. Van még olyan aki meghagyja és szereti vagy sose találok ilyet?2022. júl. 7. 18:01
1/5 anonim válasza:
Én szoktam hagyni, így szeretem :)
3/5 anonim válasza:
Nekem néha marad, néha leszedem. Amikor marad akkor viszont nincs fazomra vagy egy hosszra se vágva (nem kérek privátot)
4/5 anonim válasza:
Néha marad, de inkább csak lustaságból. :D
Amúgy azt javaslom ne ez alapján keress lányt, elvégre nem a vagina a lényeg, ami köré van nőve a nő, hanem fordítva. Találj egy lányt, akivel mindenben passzoltok, jól kijöttök és ha már ott tart a dolog, akkor fel lehet vetni neki, hogy nem hagyná-e meg odalent természetesen, mert neked az tetszik.
Nem hiszem, hogy a nők nagyrészét ne lehetne ezzel rávenni, én személy szerint örülnék is neki, akkora nyűg a szőrtelenítés intim területen és szerintem még sokan vannak így vele rajtam kívül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!