Hajegyenesítés hajvasaló nélkül?
Figyelt kérdés
a LÉnyeg az hogy hosszú göndör hajam van és vasalom. csak nem szeretném hogy korán kihulljon ezért szeretnék valami más hajegyenesítő módeszert találni, van e ilyen?2010. szept. 20. 20:56
1/7 anonim válasza:
vannak külön hajegyenesítő samponok,pakolások,balzsamok.amik van akinek beválnak van akinek nem.De ha göndör a hajad,akkor nem hiszem,hogy ezek kiegyenesítenék.legalábbis nem annyira,mint a hajvasaló.
2/7 A kérdező kommentje:
de hallottam vmi olyan szerrős ami több hétre kiegyenesíti a hajam. ez lehetséges?
2010. szept. 20. 21:06
3/7 anonim válasza:
van ilyen módszer, fél évre kiegyenesíti a hajad. fodrász rátesz vmi cuccot a hajadra, és kész.. olyan mint a dauer csak fordítva :D
4/7 A kérdező kommentje:
és ennek van valami neve?
2010. szept. 20. 21:11
5/7 anonim válasza:
Hát, én beírtam a Google-be hogy hajkiegyenesítés és ott egy csomó mindent kihoz, nem tudom, ezek mennyire hatásosak...:)
6/7 anonim válasza:
A Taft-nak van egy hajegyenesítő zseléje amit hajmosás után ha egy kicsit szárad akkor kell felvinni,és hajszárítóval beszárítani,én kipróbáltam és sztem tökjó:)
7/7 anonim válasza:
nem dog kihullani a hajad attól h. vasalod, max töredezni fog, aztán majd lenő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!