Lányok mit csináljak hogy ne dörzsölődjön össze a combom?
Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 23:32
1/9 anonim válasza:
Fogyni. Vagy bekened hintőporral.
4/9 anonim válasza:
RÉgen azt csináltuk, hogy levágtuk a nylon harisnya lábszár részét és a levágott harisnyát húztuk fel a naci vagy szoknya alá. Mondjuk kánikulában ez gyilkos tud lenni, mert nagyon meleg... A hintőpor nem butaság, bár hosszú távon nem megoldás.
Sajnos jobb ötletem nincs, mint hogy szoknya helyett maradjon a rövidnadrág, ami a combokat is takarja.
6/9 anonim válasza:
"Fogyni."
42 kilóval is összeér a combom...
7/9 anonim válasza:
Cicanadrág! Próbáld ki. Nem mellesleg a szem sarkából odapillantgatások se fognak rosszul esni. Sokan szeretik a hogy is mondjam, hangsúlyosabban formás hölgyek. Önbizalomnak hidd el, jót tesz.
8/9 anonim válasza:
Nekem tényleg izmos combom van, hintoporozni szoktam, vagy kis emnnyiségu testapoló olajjal kenem, ha szoknyát viselek. Napközben is, amennyiben szükséges. Nadrágban nyilvàn nem kell.
9/9 anonim válasza:
#5 vagyok, nem értem miért kellett lepontozni, teljesen komolyan írtam a vazelint. Biztos lehet kapni puccosabb krémeket, de ez teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!