Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Parókát érdemes lenne?

Parókát érdemes lenne?

Figyelt kérdés
24 eves ferfi vagyok. Vannak elethu ferfi parokak, amelyekrol nem lehet megmondani.. mivel mar tobb tizezer forintokat koltottem nem mukodo "csodaszerekre" igy ez mar "nem tetel". Vannak elvileg ragasztok hozza. (Nem sajnalom a maradek hajam) leturnam ami van, felragasztanam es okes. Most ne az valaszoljon aki szerint ez szegyen, de nincs a helyzetben. Se 2022-ben.. a kerdes. Lenne meg aki megcsinalna ezt?

2022. júl. 2. 15:37
 1/4 anonim válasza:
100%

Nézd, az "elvi" oldalról kezdeném: értem, hogy zavar a kopaszodásod, de a parókával ezt csak ideiglenesen tudod elfedni. Ha olyan helyzetbe kerülsz, ki fog derülni, hogy nem természetes (bár lehet, többen még az előtt leveszik - mondjuk a munkahelyen gyanús, hogy az év minden napján ugyanolyan a hajad, soha nincs nyoma friss fodrásznak), és hidd el, nem jó utólag magyarázkodni.

Ami a praktikus oldalt illeti, első kézből nincs információm, de édesanyám hordott egy ideig parókát (kemó utáni kopaszság). Nagyon nem bírta, viszketett a fejbőre, különösen nagy melegben, még ki is sebesedett. Most már nyilvános helyen is sapkát vagy kendőt visel, nem az egyébként jó minőségű parókáját.

2022. júl. 2. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy az ismeroseim tudjak 😄 reszemrol aki emiatt lenez az nem erdemel figyelmet ebben a korban.
2022. júl. 2. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A kopasz ferfiak nagyon ferfiasak ed sexik, ha vallaljak. Inkabb mint egy paroka ami elmozdulhat van hogy le kell venni! Ne torodj senkivel!
2022. júl. 3. 08:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez most jol esett. Koszonom.
2022. júl. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!