Mit jelent ez? Szabad hajat festeni itt vagy sem?
Figyelt kérdés
Azt írja az iskola hogy ápoltan kell megjelenni időjáráshoz illően öltözni stb viszont nem ír semmit a sminkről és a hajfestésről. Egy átlagos gimiben/technikumban megengedett?2022. jún. 27. 16:38
1/4 anonim 

válasza:

Manapság már simán.
Én 2007-ben keztem a középiskolát és 2 évfolyammal felettem volt egy csaj, akinek magenta színű haja volt. Meg volt gót osztálytarsam(igaz,ő később váltott erre a stilusra).
Úgyhogy biztos belefer a hajfestes és a smink is.
2/4 A kérdező kommentje:
1, akkor megnyugodtam bár a hajfestés még annyira nem játszik de az alapozó, kevés smink azt azért meg akarom tartani
2022. jún. 27. 17:06
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem a normálisabb, természetesebb színekkel a legtöbb iskolának nincs baja. Szóval vörös, szőke, fekete, meg az ilyen oké. Viszont lehet, hogy ha már extrémebb, pl. világoskék, vagy ilyesmi, akkor lehet, hogy arra már befognak szólni, iskolafüggő. A természetesebb színekkel viszont kétlem, hogy bármi probléma lenne.
A smink is simán okés amúgy, arra tényleg kétlem, hogy beszólnának.
4/4 anonim 

válasza:

Ez kb azt jelenti hogy pofára megy, nálunk is, ráadásul egy művészsuliban is kb ennyit írt a házirend és ment a hiszti az extrémebb színekre, de mostmár olyanokat hallok hogy egy orrpiercingért kirúgással fenyegetőzik az igazgató szóval egy dolog van a házirendben meg egy dolog amit a kontrollmániás ofő/diri mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!