Fiúk hogyan csináljátok a szőrtelenítést?
Figyelt kérdés
Kicsit részletesebben hogyan kezdtek neki, kell e előkészület stb..2022. jún. 25. 23:34
2/13 anonim válasza:
én borotválni szoktam előkészület a habozás.. de mégse habozok :P
3/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, még nem szőrtelenítettem soha, és nem is igen szeretnék, de manapság már nem igen lehet labdába rúgni szőrös phöccsel. Létezik erre valami trimmelő cucc férfiaknak?
4/13 anonim válasza:
Teljesen sehogy! Max ollóval rövidebre vágom! De a partneremtől se várom el!
5/13 anonim válasza:
Menj el gyantáztatni kozmetikushoz, az a legegyszerűbb.
6/13 anonim válasza:
Sehogy! Nálam nem napi gyakorlat. Ha van barátnőm akkor max ollóval rövidebbre vágom! De tőle se várom el! f.
7/13 anonim válasza:
Ha hosszabb, akkor először testszőrnyíróval nullásra nyírom. Ezt mindig szárazon, hogy csússzon, ne rakadjon tele szőrrel. Ha rövid, akkor borotvahab és jöhet a borotva. Először növekedési iránnyal megegyezően, utána arra merőlegesen (oldalról). Szemben nem csinálom, mert akkor nekem benő, be is gyulladhat. Emellett van egy erre a feladatra rendszeresített villanyborotvám. Azzal lesz a legsimább és nem is nő be a szőr.
8/13 anonim válasza:
A nagyját nullás géppel, utána hab és penge. A zacsit hideg vízzel érdemes előtte megmosni és össze megy. Úgy sokkal könnyebb. Utána viszont kell az arcszesz rendszeresen ha nem akarod hogy begyulladjon. 1-2 naponta érdemes vágni mert különben bökni fog.
9/13 anonim válasza:
A legegyszerűbben. Sima eldobható borotva. 10 perc alatt levágom, és egy honapig jó.
10/13 anonim válasza:
Hát ha téged ez érdekel..Akkor tessék, részletesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!