Mi lehet a megoldas, mit javasolnatok?
Rettento szaraz, "elettelen" a hajam, mintha el lenne egve az egesz, magas hofokon szoktam formazni(230°c) ez is az egyik oka, a mostani allapotanak..
szeretnem rendbe tenni, de hogyan?
Gliss kur-Kallos termekeit szoktam hasznalni.
(sampon, hajpakolas, hajkifesulo spray, hovedo)
De mondanom sem kell, hogy nem valtak be.
Hat ha tényleg 230 foknak teszed ki rendszeresen a hajad akkor nem “olyan mintha el lenne égve”, hanem az konkrétan el van égve !
Sajnos !
Egy két professzionális termeket meg kipróbálnék a helyedben tehát nem a drogérias termékeket hanem fodraszkellekesbe egy felsőbb kategóriájú termekcsaladot pl Olaplex (azt hiszem így hívják-olvass utána)
Ha attól sem jobb akkor viszont azonnal leállnak a hajam bármilyen hokezelesevel vagy formazasaval, és elgondolkodnek azon hogy levagassam !
Gondolkoztam mar az Olaplex termekcsaladon, sokan "reklamozzak" manapsag, csak nem tudtam/tudom, hogy valoban hihetek az influenszereknek.
valoban hatasosak e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!