Ha szerdán mostam meg a hajam és ma este is megmosnam az gyakori lenne?
Kb 4-5 naponta szoktam hajat mosni, de most, hogy ilyen meleg lett már kicsit zsírosnak tűnik a 3. napon. Szerintetek ez ártalmas lenne a hajamnak?
Valamint olvasgattam ilyen kérdéseket, és azt írták neki, hogy ha szőke akkor oké. Mi köze van ennek a hajszínhez?
Nekem egyébként barna a hajam.
Ha nem tűnt volna fel te vagy aki itt vitatkozik. :)
"undorító amikor a párnám koszos lesz a hajamtól" fodrász vagy, igaz annyira nem értem miért a te hajadba megy a vendégeid haja de a te dolgod viszont értsd már meg, hogy TE ezért mosol hajat, de én nem vagyok fodrász nekem felesleges mert nem lesz "kosz" a párnámon... Menni fog ennek az információnak a feldolgozása?
Hihetetlen vagy. Ki mondott olyat, hogy nem koszos a zsíros haj? Annyit írtam, hogy nem fog hullani belőle semmi ha zsíros. A fürdés más dolog. A hajnak nem tesz jót a sok víz de mindegy.
Nem hagyom dzsuvásan ezért is tettem fel a kérdést.
Ne farassz a hülyeségeiddel kérlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!