Megromlott az önbarnító?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem egy Dove testápolós önbarnítót. Akkor 1x használtam és másnapra rendesen látható volt. Idén 2x használtam először pár óráig volt rajtam aztán lemostam, 1 árnyalatot ha barnultam, de az sem biztos. Most fent hagytam egy éjszakát és nagyon talán 1 árnyalat, de lehet csak szeretném és valójában ugyan olyan.
Megromlott és emiatt már nincs hatása?
Halottam olyat önbarnítókról, hogy 1 év a szavatossága, de ez testápolós és mivel csak 1x használtam nem szerettem volna már kidobni.
Mással is volt már ilyen?
2022. jún. 18. 13:24
1/1 anonim válasza:
van rajta egy jelzés, ilyen kis tégelyben beleírva szám, ami lehet pl. 12M, 24M stb. ezt keresd meg, ez jelzi, hogy felbontás után meddig jó. az M betű hónapot jelöl, ha 12M van rajta az azt jelenti hogy 1 évig jó, vagyis 12 hónapig, ami jelentheti, hogy lejár lassan,vagy lejárt, így lehet rosszabb a hatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!