SOS! Ez milyen színtípus, milyen hajat lehetne hozzá festeni?
A szemre gondolsz ?
Az zöld és a barnanak az összes meleg árnyalata tok kiemeli, mint ahogy a képen is a csajnak valamilyen meleg barna-rezes barna hajszine van !
1 vagyok !
Ha a szemed “hideg” zöld kategóriába is tartozik a zöldet általában a barna a vörös és a fekete színek emelik ki leginkább a szőke a legkevésbé!
Az én szemem is zöld , világosabb mint a tied és én is pont egy ilyen hajszin novesztek le éppen, mert utálom már a rezes arnyalatat! Az eredeti hajszinem szökés barna , az lesz majd egyszer ha ettől megszabadulok, szóval tok aterzem mit érzel ! 😅
Nekem az eredeti krumpliszínű szőke, sajnos…. Tehát ilyen semmilyen, kicsit szürkés beütésű.
Vörösből milyen árnyalatot ajánlasz?
A vöröset szerintem nagyon gondold meg…. Iszonyat nehéz tőle megszabadulni 😔 ha esetleg nem tetszik vagy megunod!
Megprobalhatnal egy hidegebb barnát is ha esetleg szóbajöhet!
Pl ez is szép :
Igazából látni kene az arcod /az összképet (szemöldök , bőrszín, ). Hogy melyik szín lenne a legelőnyösebb !
Bár ha fodrászhoz tervezel menni akkor “elméletileg” a legtöbbje azért tud neked nyilatkozni hogy melyik szín lenne a legelőnyösebb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!