Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinéztem magamnak a casting...

Malnacska001 kérdése:

Kinéztem magamnak a casting creme 634-es mézgesztenye árnyalatát, nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
L'oréal casting creme 400-as színezővel volt festve a hajam, de már kikopott, és most aranybarna színt szeretnék!:) Nagyon nem szeretnék vörös lenni... Anno használtam az 535ös csokibarnát is,és az nagyon nem állt jól...
2010. szept. 19. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
énis iet akartam, de sajnos ez vöröses beütésű...:(
2010. szept. 19. 14:17
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen.. most tanácstalan vagyok, hogy mit válasszak :S
2010. szept. 19. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A hajszínedtől függ, hogy lesz-e benne vöröses árnyalat. Előző héten festettem ezzel a színnel a barátnőm haját, neki nem lett vöröses, festett világosszőke volt a haja. Viszont neki eléggé dobja le a haja a színt, most 2. mosás után sötét szőkésbarna lett a haja.
2010. szept. 19. 16:54
 4/5 A kérdező kommentje:
natúr középbarnának mondanám a mostani hajszínemet..nekem eddig a casting hajszínezők elég tartósnak bizonyultak
2010. szept. 19. 17:10
 5/5 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni, hogy ez az árnyalat még kapható? Esetleg nem tudja vki? Néztem több helyen is (Rossmann, DM, Müller), de sehol nem találom, pedig nagyon tetszik.
2015. jan. 28. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!