Jók a DM-ben is kapható Revox márkájú szérumok?
"drogériában minden drágább, nem is értem, miért az az egyetlen opció sokaknak"
Nem mindenki szeret egy hetet várni ha venni akar valamit. Plusz nem mindenki tud otthon lenni és várni a csomagot, az átvevőpont (ha az adott webshop egyáltalán foglalkozik ilyenekkel) lehet hogy sokkal nagyobb kitérő vagy a nyitvatartása nem olyan jó mint egy drogériának.
Pl c-vitamin szérumot ezért nem veszek a Geek&gorgeustól, pedig szeretem a márkát, de csak majd ha lesz az is a dm-ben. Addig revox.
Bocsi az offért. :D
Mindennek megvan az ára. A türelmetlenségnek is. A skinsmartos és hellobeautys rendeléseim rossz esetben egy hét alatt megérkeztek, de általában 2-3 munkanap. Szerintem ennyit ki lehet bírni azért cserébe, hogy jó minőségű termékeket kap az ember. És egyszerűbbnek is tartom online válogatni és véleményeket olvasni, mint a sorok között ötletelni, hogy abból, ami épp van az adott drogériában, mi épp a jó (mert nincs mindegyikben minden sajnos). Mindkét hely szállít csomagautomatába és postán maradó csomagként is, szerintem nincsenek ezek sokkal messzebb, mint egy drogéria. Mondjuk helytől függ, nagyobb városban kétlem. :)
Szerintem sok klassz lehetőségtől és akciótól vágjátok el magatokat ezzel a ragaszkodással, de értem az érveidet, jogos az is valahol. :)
Ja és g&g van már a dmben. Lehet, hogy nem mindenhol, de találkoztam már vele pár nagyobb helyen. :)
Tudom hogy van g&g a dm-ben, ott szoktam venni, de pl. a c-vitaminjuk nincs. Én legalábbis még nem láttam.
Dm van a munkahelyem mellett, bármikor be tudok menni, posta meg csak úgy van nálunk hogy hétköznap 8-16h, tehát ha dolgozok akkor már nem tudok bemenni. :D
Amúgy tájékozódni én is jobban szeretek online, kinézem a terméket, aztán beszaladok megvenni.
Hogy kicsit hasznos legyen ez az eszmecsere a kérdezőnek: tényleg ajánlom a g&g termékeit, körülbelül bármelyiket - amit nem próbáltam még, abban is merek látatlanban bízni hogy jó. Nem (sokkal) drágább a revoxnál.
A skinsmart oldalt / youtube csatornát meg pláne ajánlom, szoktak ajánlani konkrét termékeket is, nem csak drága kategóriában.
Figyelj oda a koncentrációra és hogy ne legyenek fölösleges irritáló összetevők a krémjeidben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!