Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyiért lehet venni jó...

Mennyiért lehet venni jó minőségű női borotvát, amiben pengét lehet cserélni, és mennyiért a pengét? (Márkát is írjatok, légyszi! )

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 00:56
 1/4 anonim válasza:
Ne borotvát vegyél,csak megerősödnek a szőrök,és gyorsan borostás lesz.Inkább krém,hab,gyantacsík,epilláló készülék.
2010. szept. 19. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:

nem erősödnek meg a szőrök, ez tévhit, hanem vastagabbak lesznek a szőrszállak, de relatív nem leszel szőrösebb csak úgy látszik.

Szerintem nincs mindig ideje az embernek epilálni, gyantázni, és ilyen esetekre jó ha van otthon borotva is. És jó, ha jobb minőség, mert az rendesen borosta nélkül leszedi a szőrt, és nem is vágod meg vagad vele.

Nekem gilette venus van 3 pengéjú, krémezőcsíkos, ezt 3000ért vettem. Én nagyon szeretem,amikor vettem ha jól emlékszem ez volt a legolcsóbb, de van 5ezerért is, azt hiszem az már 5 pengés, minél több a pengéje természetesen annál szebben tudsz dolgozni vele. Ezeknek már mind cserélhető a pengéje, nekem 1 penge kb. 1, 5 hónapig szokott elég lenni, és 3 naponta borotválkozom, szóval ezek nagyon jó borotvák, mert 1 ratyi eldobhatósat használsz max. 2-3 alkalomig, és utána tényleg el is lehet dobni. Pengét 4000 forint körül tudsz venni, és ebben a csomagban 4 darab penge van!

2010. szept. 19. 10:25
 3/4 anonim válasza:
3 naponta. Ez durva.Épp erről írtam.A krémnél 2 hét.Mindegyiknél több,mint a borotvánál.
2010. szept. 20. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 8. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!