Haszőkítés házi módszerekkel?
Na, akkor szuper, megtalaltad a tokeletes modszert, csak tudnam akkor masok minek mennek fodraszhoz, ha ennyire egyszeru.
De orulok, hogy neked sikerult :)
2022. jún. 6. 00:35
Ha szet akarod cseszni a hajad akkor sok sikert.A citromle savas a napon szetroncsolodik tole a hajad ha sok ideig rajta van,ugyanez a szokito spraykel.Aztan mire elered a megfelelo szoket mehetsz levagatni 10 centit.Keress egy jo fodraszt inkabb vagy fesd be valamelyik baratnoddel meg az is jobb.
2022. jún. 6. 01:07
13/26 A kérdező kommentje:
Nem kértem, hogy próbáljátok meg eltántorítani.
11 azért, mert pl feketéből nem csinál szőkét.
12 amivel a fodrászok dolgoznak, az sem egészségesebb ám, sőt....
"17 évesen nem mondanám magamat kis tininek"
LOL
2022. jún. 6. 11:21
15/26 A kérdező kommentje:
14
Mi bajod van? Ha nem tetszik a kérdés, akkkor egyszerűen húzz el, és kész. Nem kell baromságokat írogatni.
Ha már normális megnyilvánulásra nem vagy képes, akkor kérlek szépen, más félére se legyél.
mar leirtam a valaszomat, de neked nem tetszett. tedd tonkre nyugodtan a hajad, egyszer fiatal (bocs, hulye) az ember
2022. jún. 6. 12:41
Szerintem inkább szőkítsd ki a hasad, nagyobb figyelmet fogsz kapni.
2022. jún. 6. 13:04
18/26 A kérdező kommentje:
16 jogosan nem tetszett az a válasz. A hajjal sokkal veszélyesebb anyagok is érintkeznek, érdekes, mégse kopasz az összes ember.
17 a hajamat szeretném természetes anyagokkal, nem a hasamat fodrásznál.
#18 azok a sokkal veszelyesebb anyagok profik altal kerul a fejedre, pont annyi hatoanyag amennyi kell, pont annyi ideig van rajta amennyi ideig kell, igy nem karosodik se a haj se a fejbor. amit te otthon kotyvasztasz ossze, abban nem tudod pontosan mennyi hatoanyag van (talan meg azt se, milyen hatoanyag), tehat azt se hogy mennyi ideig erintkezhet a hajjal es a fejborrel. te nem vay profi, azok a termeszetes anyagok nem a hajadnak keszultek. de mondom, csinald, tedd tonkre magadnak, lehet abbol tanusz majd
2022. jún. 6. 13:43
Annyira egyértelmű, hogy otthon nem szokitunk hajat 😃
2022. jún. 6. 15:51
Kapcsolódó kérdések: