Milyen jelei vannak annak ha allergiás vagyok a hidrogén-peroxidra, a perszulfátokra és az ammóniára?
Figyelt kérdés
Beszeretném festeni a hajam szőkére, ezért érdekel.2022. jún. 3. 15:12
1/2 anonim válasza:
Itt elég sok mindent olvashatsz erről: [link]
Én a hajhullást tartom a legveszedelmesnek. De nagyon kevés embert érint az ilyesmi. A családunkban sokan festetjük a hajukat, de még sohasem fordult elő probléma.
2/2 Yumi32 válasza:
Nekem tiszta ekcéma lett a fejbőröm( viszket, levedzik), borzalmas volt! 8évig festettem előtte, sosem volt gond. Aztán egyezer a fodrászom, a hatamas karmaival megsértette a fejbőröm és rákente a festéket. Után eló is jött. Nagyin nehéz volt megszabadulni tőle. És sajnos azóta is, ha csak a bőröhöz ér, egyből előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!