Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Női haj dauerolása? Mennyire...

Női haj dauerolása? Mennyire roncsolja a hajat? Mennyi ideig marad benne?

Figyelt kérdés

Nagy vágyam már régóta, hogy kezdjek valamit a hajammal, mert szögegyenes, barna, irtó unalmas. Nem szeretem így, semmit nem lehet vele csinálni, összefogva vagy befonva nagyon rosszul áll, így csak kiengedve egyenesen tudom hordani. Hajgöndörítő nem fogja be, gyakorlatilag egyáltalán nem, vagy ha mégis, akkor 10 percen belül ismét szög egyenes lesz.

Dauerra gondoltam, de hallottam, hogy roncsolja a hajat. Igazából nem szeretnék ilyen pudlikutya szerű hajat, hanem ilyen enyhe, viszonylag vastag loknikat, kb olyat amit hajgöndörítővel lehet csinálni. Dauerral lehet ilyet is? Esetleg ez jobban kíméli a hajat? Mennyi ideig marad benne? Átlagban mennyibe kerül?

2022. jún. 2. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Elegge, talan meg jobban is, mint a szokites.

Persze biztosan vannak ellenpeldak, de vekonyszalu hajra a dauer ongyilkossag.

Azt nem tudom, hogy amit te szeretnel, az lehetseges-e, de manapsag mar alapvetoen egyaltalan nem balazspalis hajad lesz, azert ennel mar jobb a technologia, csak jo fodraszt kell talalni :D

2022. jún. 2. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyik volt osztálytársamnak volt dauerolva a haja így az övéről írok. Nagyon száraz szénakazalos volt neki és a színe is kivilágosodott. Néhol tincsekben le volt szakadva a hosszából. Eleve elég rövid kb. vállig ér a haja. Volt, hogy kivasalta, na akkor látszott leginkabb a kár. Borzasztó állapotban volt az egyész. A leszakadt tincsek, töredezett, száraz.
2022. jún. 3. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Roncsolja a hajat eléggé.

Mostmár elég szép deuerek tudnak készíteni a fodrászok, csak keresni kell egy tényleg jó szakembert.

De azért azzal számolj, hogy ugyan úgy kell majd kezelned a hajad mintha göndör lenne alapból.

Megfelelő sampon, balzsam, hajpakolás kell. Ha nincs a jelenlegi hajszárítódhoz diffúzor akkor azt is be kell szerezni. Van facebookon, magyar göndör hajas csoport, eleggé sok dauerolt hajú is van benne. Érdemes lenne belépned szerintem és ott körbekérdezni, hogy kinek mi a tapasztalata.

2022. jún. 4. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
De azért gondolom ha nagyon rossz a helyzet, akkor vágással meg lehet oldani, nem? Mármint ha pl csak az alja van bedauerolva, és rossz lesz nagyon a fogása, akkor ha vágunk az aljából az megoldja a helyzetet? Pont ezért (is) gondoltam csak ilyen enyhe dauerre, ha esetleg nem olyan lenne mint amilyenre számítok, akkor levágatom. Kb mell alá ér a hajam, gyakran van vállig érő is, úgyhogy ezzel nem lenne gond.
2022. jún. 5. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!