Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magnézium hajhullás ellen,...

Magnézium hajhullás ellen, hogyan szedjem?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a magnézium esetleg csökkentheti a hajhullást, valamint kalciummal ötvözve erősítheti is a hajszerkezetet. Mivel pár év alatt elvékonyodtak a hajszálaim, és fiatalkorom ellenére elég erőteljesen hullik is, úgy gondolom nincs vesztenivalóm, kipróbálom, hiába írják több helyen is hogy a siker nem garantált. A kérdésem az, hogy milyen formában szedjem ezeket? Pezsgőtabletta elég? Vagy filmtabletta? Aki tud, remélem segít, előre is köszönöm.

21 éves férfi vagyok, ha ez lényeges.

2022. máj. 30. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármilyent is veszel, a hátoldalán írja, hogy napi hány javallott.
2022. máj. 30. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:

A tabletta a legkényelmesebb.

Az meg hogy mennyit kell szedni ottvan a hátulján h %NRV ez azt jelenti hogy a napi ajánlott mennyiség hány % át tartalmazza és, hogy ahoz mennyit kell szedni. De a magnézium inkább az izomban fog hasznosulni. Haj erősítéshez a kollagén a jobb megoldás a por vagy a liquid.

2022. máj. 30. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Pezsgőtabletta jobb, mert úgy jobb a felszívódás. A legócsóbb tablettásak nem (igazán) szívódnak fel, de ilyet még az életben nem hallottam, hogy a Mg+Ca hatna a hajra. Csontra, izomra igen, de hajra? Mutasd meg légyszi, hol írják. A kalcium akadályozza a magnézium felszívódását is.
2022. máj. 31. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!