Balayage hajért szerintetek ez reális ár?
Drága anyagokkal dolgozik, az anyagköltség eleve magas, és még erre jön a munkadíj. Ilyen márkákkal lehet reális,pláne,ha korábbi festéket is kell eltűntetni.
Mondjuk a max 90 lehet ám 50 is... Minden a szőkítéstől függ.
Hello,
nekem elég friss tapasztalatom van erről. Fél éve vagyok szöszi balayage, az alapból sötétbarna - nagyon sötét - hajamból. A hajam majdnem derékig ér le és nagyon dús.
Anyagár 50%-kal lett nekem csinálva, mert modell voltam vizsgához, így fizettem 45k-t. De nagyon professzionális termékekkel dolgoztak a lányok, olajbázisú festékkel, egy centi nem tört a hajamból.
A második festés már alapból 40k volt "csak".
Tehát ha nagyon profi termékekkel, fullos szalonban csinálják, sok és hosszú hajra, akkor el tudom képzelni a 80-90k-t.
Jaaj dehogynem bocsánat! Leírtad :D nem láttam.
Hát ekkora hosszra végülis ugyanúgy kellene kijönnötök /főre, mint nekem egyedül.
Mert én anyagár 50%-ban voltam és nekem volt annyi hajam, mint nektek kettőtöknek szerintem :D
Szóval külön-külön 40-50k, igen sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!