Fekete természetes hajat szőkíteni?
Milyen termékeket ajánlanátok fekete egészséges, vastagszálú, dús haj (rövid, férfi frizura) szőkítésére? A cél minél világosabb szőke (hasonló, mint Eminemnek volt anno :D).
Hány százalékos peroxiddal, ill. mennyi ideig ajánlott az ilyen hajat kezelni? Ezen kívül, milyen hamvasítót, stb ajánlotok?
Megoldható-e a dolog egy délután alatt?
Ahogy első írja, ilyet nehogy megkísérelj pláne ne te magad!
Hagyományos módszerekkel, oxyval így meggyilkolnád a hajad.
Olyan szalonba menj, ahol oljabázisú termékekkel dolgoznak (pl Olaplex de ez most csak egy példa, több is van) és nem ölik meg a hajad. Így 2 alkalom után lehetsz világos szőke.
Nekem sötétbarna hajból lett szőke balayage ilyen módszerrel, elsőre szőke lettem már, semmi nem sérült, másodszor hamvasabb lett (: de tényleg jó helyre menj, ez nem lesz olcsó.
Próbálj utánajárni neten, mely szalonokban dolgoznak ilyen komolyabb termékekkel. De sajnos általában nem a legolcsóbb helyek. :D
Én például Budán voltam egy komoly szalonban, vizsgázók dolgoztak rajtam az oktatójukkal, ezért anyagár 50% volt.
Kereshetsz így is lehetőséget fb csoportokban, hogy keresnek-e hajmodellt, DE előtte mindig nézd meg a hirdető munkáit és hogy hol dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!