Melyik a legjobb naptej, ami jó egy tengerparti nyaraláshoz?
Olyat keress amiben nincs vízi élővilágot károsító összetevő. 💙
50 fps kell azért strandra. ☀
Hogy ezen túl neked melyik a "legjobb" azt nehéz megmondani egy fórumon, főleg úgy hogy nem írsz részleteket, milyen a bőrtípusod stb.
"Olyat keress amiben nincs vízi élővilágot károsító összetevő."
Ez mit jelent pontosan? Mivel ezzel még most találkozom először.
"hogy nem írsz részleteket, milyen a bőrtípusod stb."
Fehérbőrű vagyok, könnyen leégek, ezért majd hamarosan sárgarépa kúrába is fogok kezdeni, az szokott segíteni, kevésbé égek le, mivel sok benne a karotin.
Viszont a naptej kérdése az fenn áll most nálam, mert jelenleg, amit eddig használtam az Nivea kids 50 faktoros, és nem tudom, hogy az jó lenne-e egy ilyen nyaralásra.
Hirtelen ezt a cikket ajánlom:
De ha jobban érdekel a téma akkor lehet még olvasgatni. Több ország már tiltja is az oxibenzont és az octinoxátot tartalmazó naptejeket a tengerben.
Ha fehér bőrű vagy akkor tényleg minél magasabb faktor és kend újra gyakran. Nekem sokat segített egy kalap is (az arcom nagyon könnyen ég), illetve 11-15 óra között igyekeztem inkább az árnyékban olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!