Gyantázásról pár infó?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok.
Egy hét múlva megyek életem első gyantázására kozmetikushoz.
Eddig itthon már szinte mindent próbáltam. A borotva az állandó, de szereztem már be Wax Me gyantamelegítő+gyantát, szőrtelenítő krémet, epilátort, de egyiket sem éreztem az igazinak.
Tartósság szempontjából a gyantát mondanám a legjobbnak, viszont magamnak nem tudom rendesen, pedig sokat olvastam róla, igyekeztem videókból is elsajátítani.
Aztán mivel magamnak nem igazán megy, így mindig visszatérek a borotváláshoz, viszont nagyon irritált lesz tőle a bőröm.
Így úgy döntöttem,hogy profihoz megyek, kipróbálásképp egy hónalj gyantát szeretnék.
Az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor (délutáni időpontom van) zuhanyzás után használhatok dezodort?
Illetve, ha majd beválik,intim gyantára is kérnék időpontot, erről tudnátok mesélni nekem?
Használhatsz, de nem fontos. Át fog törölgetni fertőtlenítő/előkészítő kendővel.
Én amikor munkahelyről mentem, akkor indulás előt a wc-ben megtörölgettem magam nedves kendővel.
Az intim is nagyon hasonló lesz :)
Deréktól lefelé levetkőzöl, ő előkészíti a bőrt, aztán legyantáz. Egyszer az egyik térded fordítod ki oldalra, aztán a másikat.
A fenék résznél vagy oldalra, vagy hasra fekszel, esetleg maradsz háton fekve és mindkét lábad felemeled, kezeddel a törzsedhez szorítod. Ahogy kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!