Milyen rövid, pixie fazonú frizurák állhatnak jól huszonévesen?
Ha nem megfelelő hozzá a arcformád, semelyik.
Nekem is volt pixie, mert, jaj, másoknak! olyan szuperül áll.
Utólag visszagondolva életem hibája.
Persze, kényelmes volt - egy hosszig, és utána növesztés alatt folyamatos szenvedés ment, mert elaludtam, egy eső szétcs.szte muszáj voltam mindig beszárítani, etc.
Alig vártam, hogy végre vállig érőre nőjön, és most már eszem ágában nem lenne rövid hajat vágatni, mert nem áll jól és több macera van vele, mint a hosszúval, amelyet úgy variálok fonással, copffal, ahogyan szeretnék.
Ó, nekem is éppen ilyen volt :D Borzalmas.
Plusz ezek BEÁLLÍTOTT képek, frissen mosott hajjal, direkt beszárítva, csak éppen a valóság tök más.
Hello, nem tudom aktuális-e még a kérdés!:)
Én ilyet vágattam januárban. Tulajdonképpen csak akkor lesz fiús ha fiú vagy, egy pár öregember beszólt hogy azt hitte fiú vagyok de velük nem kell foglalkozni:D
Én nagyon szeretem, sokkal kényelmesebb, nem kell vele szenvedni. A sztereotípiák miatt sokszor gondolkozom hogy vissza növesztem de nehezen kezelhető volt a hajam, a “hiedelemmel” ellentétben pedig én most nem használok semmilyen hajformázót és tökéletesen beáll magától. Amikor ilyen rövidebb volt szinte el sem aludtam, mikor elkezdett nőni csak akkor. Kicsit bevizeztem és kész is volt, azért ez egyszerűbb mint kivasalni, begöndöríteni, aztán felkötni mert úgy sem jó:D én csak ajánlani tudom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!