Milyen IPL-es szőrtelenítőt ajánlanátok?
Fehér bőr sötét, erős szőrzet.. Borotvától irritáció és van hogy gyantától is de az kibírhatóbb mint a borotva
Én silk braun expert pro 5 nevű gépet néztem, de ha van jobb ötletetek szívesen várom, csak akkor az a kérésem hogy írjátok le róla a tudnivalókat, mennyire vált be,bikini vonalnál jól kezelhető-e, mennyire fájdalmas,és kb mennyi idő mire végig csinálod az egész tested...
Nekem IPL gépem van, ismerettségi körömben pedig van, aki lézeres kezelésre járt. Igen, a lézer sokkal jobb, hiszen az egy profibb gép, szakember csinálja (szerencsés esetben), de amíg 100 ezer körül kapsz egy jó IPL gépet, addig ugyanennyi pénzből legfeljebb egy testrész korrekt lézeres szőrtelenítése jön ki.
Braun jó gépeket gyárt, de nem fontos ennyire drágát venni.
Nekem ennek a vezeték nélküli verzója van. Teljesen jól működik.
Kicsit csíp a villantás, de egyáltalán nem vészes.
Kimondottan szőrös típus vagyok: hónalj, kar, láb, has, intim ez nekem kb. 1 óra hossza. 2 hetente. Már egy ideje használom, az eredeti szőrzetemből pár szál nő vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!