Hogyan tűntessem el a narancsbőrt a combomról és a fenekemről?
Alapjából én vékonynak tartom magam hosszú vékony lábaim vannak /fölösleg kb nincs is rajta csak izom megis van narancsbőröm
esetleg le lehet maszírozni? vagy sokat kell erősítenem rá?(alapbol is sportolok/tornaszok)
A narancsbőrt nagyrészt a kötőszövet szerkezeti gyengesége okozza. Ha olyan a genetikád, akkor teljesen eltűntetni sajnos szinte lehetetlen, viszont az egészséges táplálkozás, a mozgás és a napi legalább 2-3 liter víz elfogyasztása sokat segíthet.
Esetleg érdemes próbálkozni a kollagénbevitel emelésével, aminek szerintem a legkézenfekvőbb formája a hidrolizált kollagénpor. Csodákat ettől sem feltétlenül kell remélni, főleg nem rövidtávon, viszont én pár hónap távlatából azt tapasztalom, hogy a narancsbőröm ugyan nem "szívódott fel", de kevésbé láthatóvá vált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!